Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• e-Book: De werking van de hersenen en de invloed op leren en ontwikkelen •

Meer weten over de werking van het brein en de 6 breinprincipes? Download gratis het e-Book met meer dan 40 praktische tips & tricks. 

Meer weten over de werking van het brein en de 6 breinprincipes: focus, herhaal, creatie, zintuiglijk rijk, voortbouwen en emotie? Download nu gratis het e-Book. Hierin lees je onder meer de wetenschappelijke onderbouwing van de 6 brienprincipes. Maar je vindt in het boek ook meer dan 40 praktische tips & tricks om het rendement van lessen of trainingen te verbeteren.  

Dit e-Book ontvangen?

Download het e-Book hier

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Video: terugblik BCL Event

Stress is helemaal niet zo slecht voor je. Tenminste... niet als je van tijd tot tijd ook ontspant. Tijdens het BCL Event vorige week vertelde Theo Compernolle onze gasten alles over werkstress. Een terugblik...

Lees verder

[BLOGS]

Op bezoek bij Deusjevoo

Met de gehele organisatie structureel met focus werken, is dat echt mogelijk? Tijdens ons BCL event Stress als motor voor succes - dat begin oktober plaatsvond - sprak keynote spreker Theo Compernolle onder meer over een bijzonder succesverhaal: een ondernemer in België die erin slaagde om zijn bedrijf Deusjevoo blijvend in focus te houden. Het maakte ons zó nieuwsgierig, dat we besloten een kijkje te gaan nemen bij Deusjevoo, een strategisch en creatief bedrijf in interieur-, stand- en decorbouw.

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslan bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslan, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2020 BCL instituut | algemene voorwaarden