Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Whitepaper Mindset: hoe overtuigingen je leren beinvloeden •

Toen onze associate Hulda Möller door de coronacrisis ineens haar trainingen moest ombuigen naar online workshops, ontdekte ze dat ze op dat vlak een fixed mindset had. Ze schreef er een whitepaper over met waardevolle achtergrondinformatie over mindset en tips op je overtuigingen te managen. 

Toen onze associate Hulda Möller door de coronacrisis ineens haar trainingen moest ombuigen naar online workshops, ontdekte ze dat ze op dat vlak een fixed mindset had. Overtuigingen als 'Dat kan niet werken' en 'Zo kun je nooit verbinden', speelden haar parte. "Best confronterend als je al meer dan tien jaar met de mindset theorie van Carol Dweck werkt", zo zegt ze zelf. Ze schreef er een whitepaper over met waardevolle achtergrondinformatie over mindset en tips op je overtuigingen te managen. 

Download hier de whitepaper

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Breinkennis versterkt duurzame inzetbaarheid. Succesvolle samenwerking BCL en SO-MITT

Het inzetbaar houden van medewerkers op lange termijn, zeker in een krappe arbeidsmarkt, is van levensbelang voor bedrijven. Duurzame inzetbaarheid is dan ook een belangrijk thema in organisaties. Dat breinkennis en concrete breintools belangrijke handvatten geven om dit thema verder te brengen in een organisatie, blijkt uit de succesvolle samenwerking van BCL met Stichting Opleidingsfonds Mode-, Interieur- Tapijt- en Textielindustrie (SO-MITT).

Lees verder

[BLOGS]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslân bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslân, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2024 BCL instituut