Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

Programma's Van brokkelbrein naar focus

Ben je op zoek naar een echt goede, wetenschappelijk onderbouwde opleiding of training over brein en leren, coachen en ontwikkelen, veranderen of leiderschap? Wil je jouw collega's inspireren met een sprankelende workshop of lezing? Organiseer je een seminar en zoek je een spreker die op een verrassende manier iets kan vertellen over de werking van het brein? Het BCL Instituut is een autoriteit op het gebied van breinleren en breinbegeleiderschap. We maken breinkennis toegankelijk en toepasbaar.

Hieronder vind je een overzicht van onze incompany programma’s, variërend van inspiratielezingen tot workshops, van eendaagse trainingen tot meerdaagse bootcamps en opleidingen. Ook ontwikkelen we programma’s op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

3 Breinbreaks Van brokkelbrein naar focus

3 korte breinsnacks van 55 minuten.. een cadeautje voor jouw grijze massa!

Meer informatie

Breinbootcamp: versterk de focus en leer de 6 breinprincipes toe te passen

Een maatwerkprogramma waarbij het versterken van focus en de inzet van de 6 breinprincipes centraal staan. Deelnemers gaan vooral aan de slag en leren hoe ze, gefundeerd op breinwetenschap, lessen kunnen optimaliseren.

Meer informatie

Breinkrachtig hybride werken

Deze workshop helpt je om tot een best passende nieuwe manier van werken te komen voor jou en je team.

Meer informatie

Breinkrachtig leidinggeven in een hybride organisatie

Deze workshop helpt je om tot een best passende nieuwe manier van hybride werken te komen voor jou en je team.

Meer informatie

Inspiratielezing voor teams: de breinvriendelijke school met een focuscultuur

Deze lezing biedt inspiratie voor het creëren van een letterlijk rustige leeromgeving en school zodat leerlingen zich kunnen focussen. 

Meer informatie

Inspiratielezing: van brokkelbrein naar focus

Tijdens deze compacte inspiratielezing krijgen deelnemers inzicht in de wijze waarop de drie breinnetwerken (het denkbrein, archiverend brein en reflexbrein) uit balans raken door frequent socialmedia-gebruik.

Meer informatie

Workshop: focus (en ont-focus) en haal meer uit het brein van leerlingen

Een praktische workshop die docenten en scholen inzicht geeft in de voor- en nadelen van social media op leren en hen kennis laat maken met de voordelen van een goede afwisseling tussen focus en ont-focussen.

Meer informatie
Copyright © 2022 BCL instituut