Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
• Schouderklopje of schop onder de kont? •

DUUR: Lezing of workshop
LOCATIE: Incompany
PRIJS: € P.o.a.

Schouderklopje of schop onder de kont?

Hoe stimuleer je studenten tot leren? Dat is de centrale vraag in deze workshop. We staan stil bij de vraag waar de prikkel zit voor jouzelf en voor studenten om in beweging te komen. Deze workshop geeft je inzichten die je helpen om zowel voor de groep als tijdens individuele begeleiding een effectief leerklimaat te scheppen.

Je krijgt een uniek kijkje in het brein en ontdekt hoe je de werking van het brein positief kunt ‘sturen’ door het toepassen van de ASOOO® benadering. Je leert herkennen hoe een student over zijn eigen ontwikkelbaarheid denkt en krijgt inzicht in de verschillende manieren om dit te beïnvloeden.

Ook krijg je een heel andere kijk op de wijze waarop je feedback geeft en wat dit met het brein doet. Met concrete tips en handvatten voor breinvriendelijke gesprekken leer je een beroep te doen op iemands ontwikkelbaarheid, waardoor jouw studenten invloed en trots ervaren. We passen de workshop direct toe in de praktijk en leggen verbinding met thema’s zoals het bindend studie-advies. Kortom: een praktijkgerichte workshop om breinen open te krijgen voor leren, ontwikkeling en verandering.

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Wist je dat we ook een gastcollege kunnen verzorgen of invulling kunnen geven aan een studie- of ontwikkeldag? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

T. 085-401 57 88
E. info@bclinstituut.nl


 

Het BCL Instituut is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we onze workshops, trainingen en opleidingen met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden. 

Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden