Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
Online Breinbreak 3-daagse: van brokkelbrein naar focus

Doei brokkelbrein! Hallo focus! In drie korte breinbreaks van nog geen uurtje krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten aangereikt om weer echt in de flow te komen.

Online Breinbreak 3-daagse: van brokkelbrein naar focus

Doei brokkelbrein! Hallo focus! In drie korte breinbreaks van nog geen uurtje krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten aangereikt om weer echt in de flow te komen. Concrete dingen die je direct in de praktijk kunt brengen. Kortom: drie cadeautjes voor jezelf en je grijze massa. Deze breinbreak 3-daagse is waardevol voor professionals die effectiever willen werken.  

 

BREINBREAK 1

Leg je Reflexbrein aan teugels                              

8 maart 2022 | 16.00 tot 16.55 uur | via Zoom

In deze eerste breinbreak nemen we een duik in het brein. Je maakt kennis met de drie belangrijke breinnetwerken: het denkbrein (focus), het reflexbrein (reflexen en gewoonten) en het archiverend brein (ontfocus). Tegelijkertijd ontdek je hoe snel disbalans tussen die drie breinnetwerken op de loer ligt. Én je maakt kennis met de 4G’s: de grootste verleiders waardoor je reflexbrein als het ware op hol slaat. Natuurlijk krijg je ook inzichten en handvaten om je reflexbrein ‘aan de teugels te leggen’.

 

BREINBREAK 2

Help je denkend brein met focussen    

22 maart 2022 | 16.00 tot 16.55 uur | via Zoom

Flow… ken je dat gevoel nog? Dat gevoel dat je super gefocust en productief bent? Je de tijd vergeet? Een energiekick voelt of gewoon echt lekker aan het werk bent. Flow en het creëren van échte aandacht en focus staan centraal in deze tweede breinbreak. We gaan aan de slag met je denkbrein: een superbelangrijk netwerk dat soms erg onder druk komt te staan door alle verleidingen. Je leert je denkend breinnetwerk te versterken. Je maakt kennis met aandachtrituelen en technieken om aandachtsblokken in te zetten. Het resultaat? Meer focus en minder belasting voor het werkend geheugen. Op weg naar flow!

 

BREINBREAK 3

Pauzeren kan je leren                                     

12 april 2022 | 16.00 tot 16.55 uur | via Zoom

Pauze… je brein heeft het keihard nodig om goed te kunnen presteren. Maar tegenwoordig nemen we vaak een neppauze… Wat dat is, ontdek je in deze breinbreak. We spelen het spel ‘ranking the breaks’. Hierdoor ervaar je wat het effect van effectieve micropauzes op je brein is. Je leert hoe je je brein op sudderstand brengt om vervolgens weer vol energie in de flow te komen.

Investering

De kosten voor deze training bedragen 95,-Inschrijven


FACTUURGEGEVENS

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.


FACTUURGEGEVENS

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Meer info

Bel mij terug:


Ken je ons boek al?

Deze workshop sluit aan bij ons gloednieuwe boek 'Van brokkelbrein naar focus'. Nog niet gelezen? Bestel het boek bij uitgeverij Synaps.

Copyright © 2022 BCL instituut