Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
• De wondere wereld van het puberbrein (lezing voor ouders en docenten) •

DUUR: 3 uur
LOCATIE: Incompany
PRIJS: € P.o.a.

De wondere wereld van het puberbrein (lezing voor ouders en docenten)

Het puberbrein… veel ouders zouden er weleens een kijkje in willen nemen. Hoe kan ’t toch dat zoonlief zijn voetbalschoenen nooit vergeet, maar wel regelmatig zijn schoolboeken thuis laat liggen? En hoe krijg je een dochter van twaalf wél gemotiveerd voor een filmavond, maar niet voor het leren van de stelling van Pythagoras? Speciaal voor ouderavonden heeft het BCL instituut een interactieve lezing ontwikkeld, getiteld ‘de wondere wereld van het puberbrein’.

 

 

Tijdens de lezing nemen we ouders én docenten mee op reis door het fascinerende brein van een kind. Welke ontwikkeling maakt een kinderbrein door? Hoe kun je het brein belonen en daarmee je kind motiveren? Hoe kun je een kind helpen om makkelijker en effectiever te leren? Voor veel ouders én leerkrachten vormt de lezing een echte eye-opener. Ouders gaan naar huis met een aantal praktische handvatten voor de opvoeding en begeleiding bij het leren. 

 

 

Praktisch

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


We kunnen deze lezing finetunen op basis van jouw vraag. Wist je dat we ook een gastcollege kunnen verzorgen of invulling kunnen geven aan een studie- of ontwikkeldag? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

T. 085-401 57 88
E. info@bclinstituut.nl


 

Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden