Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
De kunst van breinvriendelijke presentaties (VOL)

Maak impact met mindblowing presentaties: van saaie slides naar een aantrekkelijk en overtuigend verhaal. Voor iedereen die regelmatig presentaties in een zakelijke setting geeft. 

De kunst van breinvriendelijke presentaties (VOL)

DEZE TRAINING IS HELAAS VOLGEBOEKT. JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN. WIL JE OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN VAN NIEUWE DATA? STUUR ONS DAN EEN E-MAIL

  • Leer hoe je impact maakt met je presentatie: van saaie slides naar een aantrekkelijk verhaal.
  • Versterk je overtuigingskracht door het brein van je toehoorders te prikkelen.
  • Ontdek hoe leuk het is om presentaties te maken die je toehoorders écht raken in hun hoofd en hun hart.
  • Ervaar hoe je de aandacht van je publiek vasthoudt.
  • Ga direct aan de slag met je eigen presentatie(s).

 22 september 2020  
 Brein Training (1 dag)  
 Max. 12 deelnemers  
 € 480,- excl. BTW  
 Utrecht

In het kort

Iedereen die geregeld presentaties geeft of voor groepen staat, weet: op langdradige verhalen en bomvolle slides zit je publiek niet te wachten. Krachtig, verhalend en prikkelend… dat is het devies voor een presentatie met impact.

‘De kunst van breinvriendelijke presentaties’ is een presentatietraining, maar dan net even anders. Je leert hoe je in het brein van je toehoorders kruipt en… - nog veel belangrijker – hoe je het brein activeert. Want met een breinvriendelijke presentatie hangen je toehoorders aan je lippen, blijft de door jou gedeelde informatie veel beter plakken én… bereik je écht het door jou gewenste resultaat.

 

Programma

Twee weken voorafgaand aan de geplande datum, moet je al ‘aan de bak’. Elke dag krijg je een e-mail met een korte, voorbereidende opdracht.  Zo zetten we bepaalde kennis al in de grondverf.

Tijdens de training passeren enkele onderwerpen de revue.

  • De werking van het brein. Je maakt kennis met neurologische hoofdwetten voor impact en leert alles over ‘visuele verwerking’.
  • De opbouw van een goede presentatie. Met een goede dynamiek in je verhaal maak je je toehoorders niet nieuwsgierig, maar zelfs gretig.
  • Aan de slag. Je vertaalt het geleerde direct in de praktijk: jouw eigen presentatie.
  • Slimme technieken en handige tips & tricks. Stuk voor stuk praktische weetjes om je presentatieskills verder te verfijnen.

Practice what you preach is een beetje het credo van deze training. Verwacht dus ook hier geen saai verhaal om alleen maar naar te luisteren, maar eerdere een interactieve presentatie, werkbijeenkomst en live clinic in één. De trainer – Jacquelien Willemse – deelt haar kennis en ervaringen, maar gunt je tegelijkertijd ook een kijkje in haar eigen brein: ze laat zien wat er in haar grijze massa gebeurt, zodra een presentatie een make-over krijgt.

Binnen twee weken na de training ontvang je nog een e-book met extra inspiratie voor nog betere presentaties.

 

Voor wie?

Voor iedereen die regelmatig presentaties geeft in een zakelijke setting en de impact daarvan wil vergroten. 

 

Over de trainer: Jacquelien Willemse

In de zoektocht naar hoe het effect van lezingen, trainingen en workshops kon worden verhoogd, kwam BCL associate Jacquelien Willemse neurowetenschappelijke inzichten tegen over visuele waarneming. Naast de verwerking van prikkels in het brein, kwam zij ook onderzoek tegen over de impact van kunst op ons brein. Deze inzichten vertaalde Jacquelien naar trainingen op het gebied van ‘breinpresentatiekunst’ Jacquelien verzorgde ook een TEDx talk over dit onderwerp, bekijk deze hier.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op:
info@bclinstituut.nl  
T. 085 401 57 88
We beantwoorden graag je vragen.

Deze training kunnen we ook incompany verzorgen, of inpassen in een breder masterclassprogramma. 

Het BCL Instituut is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we onze workshops, trainingen en opleidingen met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden. 

Copyright © 2020 BCL instituut | algemene voorwaarden