Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
NIEUW: Coachen voor meer Breinvitaliteit en Effectiviteit (25 sept)

Een training waarin je leert met breinkennis en handvaten de vitaliteit, effectiviteit en mentale kracht van anderen te versterken.  

NIEUW: Coachen voor meer Breinvitaliteit en Effectiviteit (25 sept)

In het kort

Ons brein is nog nooit zo druk geweest en lijkt altijd op 'aan' te staan. Tijdens deze inspirerende en praktisch toepasbare trainingsdag maak je diepgaand kennis met de drie breinsystemen. Je krijgt inzicht in de wijze waarop onbalans in het brein kan ontstaan en vooral wat je kunt doen (om je eigen brein) en dat van anderen te coachen en te begeleiden naar duurzame breinvitaliteit.  

Voor wie?

Voor HR-adviseurs, (team)coaches en leidinggevenden die graag anderen meer in hun kracht zetten en willen bijdragen aan duurzame breinvitaliteit op individueel, team en organisatieniveau.  

 

 

25 september

  
 1 dag en online opvolgsessie van 1 uur  
 Max. 12 deelnemers  
 € 545,- excl. BTW  
 Utrecht

 

 

Investering

De kosten voor deze training bedragen 545,- (BTW-vrij Crkbo)Inschrijven


FACTUURGEGEVENS

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Programma

Programma

We herkennen allemaal de chaos die het brein dagelijks ervaart. Het gevoel dat de dagelijkse drukte ons leidt in plaats van dat we zelf ín control zijn. We herkennen dit vaak in ons eigen functioneren als in de gehele organisatie. Het resultaat is over-duidelijk: 'altijd aan' staan leidt tot verminderde prestaties en innovatiekracht, uit balans raken, risico op uitval en verzuim en een negatieve invloed op ons welzijn.

We weten vaak wel dat we onze hersenen ‘overbelasten’ maar de praktijk van verandering is weerbarstig. Mensen vervallen gemakkelijk weer in de dagelijkse routine en waan-van-de-dag.

Deze training maakt hierin het verschil. Het biedt inzichten vanuit de neurowetenschap en concrete handvatten om deze urgente problemen aan te pakken. Het biedt concrete stappen en begeleiding om anderen te begeleiden patronen te doorbreken om een duurzame positieve breinvitaliteit te realiseren.

Het resultaat? Coachees en medewerker met een gezonder, productiever brein dat beter bestand is tegen de eisen van deze tijd. 

Tijdens dit programma krijg je:

🧠  Inzicht in de kracht van ons brein, in de wijze waarop onbalans in het brein ontstaat en wat je eraan kan doen.

 🧠 Praktische en direct toepasbare tools en tips die je helpen om individuen, teams en de organisatie te helpen richting breinpower, denkruimte en duurzaam welzijn.

🧠 De kans om te delen en leren en je te laten inspireren door andere professionals.

Breinversterker: Use it or lose it (60 minuten Online)

Binnen twee weken na de training ontvang je de link naar de online Breinversterker. Want wie kent het niet na een training? Je doet enorm interessante inzichten op maar als je die eerste paar weken, of beter nog de dag erna, niets met het geleerde doet ben je het zo weer kwijt. Zeker in de drukte van alle dag. Ons brein heeft opvolging en herhaling nodig om het geleerde in ons lange termijngeheugen op te slaan, deze blikversterker is als het ware Pokon voor het brein!

 

De trainer

Gertie Verreck verzorgt het programma. Zij is auteur van het boek van Brokkelbrein naar focus en directeur van het BCL Instituut.  Gertie heeft een HRD-achtergrond, het is haar passie om neurowetenschappelijke kennis te vertalen en toepasbaar te maken om leren en ontwikkelen op elk niveau effectiever en leuker te maken. Ze ‘ondertitelt’ met veel energie de gebruiksaanwijzing van ons brein naar de praktijk.

 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.


FACTUURGEGEVENS

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Meer info

Bel mij terug:


Dit programma zal worden aangeboden door BCL Instituut en BCL Opleidingen. BCL Opleidingen is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we deze workshop, training of opleiding desgewenst met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden.

Copyright © 2024 BCL instituut