Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

Programma's Brein & leiderschap

Ben je op zoek naar een echt goede, wetenschappelijk onderbouwde opleiding of training over brein en leren, coachen en ontwikkelen, veranderen of leiderschap? Wil je jouw collega's inspireren met een sprankelende workshop of lezing? Organiseer je een seminar en zoek je een spreker die op een verrassende manier iets kan vertellen over de werking van het brein? Het BCL Instituut is een autoriteit op het gebied van breinleren en breinbegeleiderschap. We maken breinkennis toegankelijk en toepasbaar.

Hieronder vind je een overzicht van onze incompany programma’s, variërend van inspiratielezingen tot workshops, van eendaagse trainingen tot meerdaagse bootcamps en opleidingen. Ook ontwikkelen we programma’s op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breinkrachtig leidinggeven in onrustige tijden

Een workshop waarin deelnemers leren hun managementstijl aan te passen in tijden van onzekerheid, angst, weerstand en stress.

Meer informatie

Coachen en begeleiden van teams met breinkennis

Maak een eerste stap naar een veerkrachtige teamcultuur en vergroot de wendbaarheid individuele teamleden. Een programma voor (team)coaches en managers/leidinggevenden.

Meer informatie

De kunst van breinvriendelijke presentaties

Maak impact met mindblowing presentaties: van saaie slides naar een aantrekkelijk en overtuigend verhaal. Voor iedereen die regelmatig presentaties in een zakelijke setting geeft. 

Meer informatie

Feedback & forward: van weerstand naar leren

Leg de basis voor constructieve feedback, waar medewerkers van leren in plaats van in de weerstand schieten. Zo wordt feedback geven en krijgen een cadeautje.

Meer informatie

Focus en haal meer uit je brein

Tijdens deze workshop geven we jou een inkijkje in de werking van je brein en reiken we 10 concrete focustips aan om maximaal rendement te behalen.

Meer informatie

Inspiratiesessie breinleiderschap: breng medewerkers en teams in beweging

Tijdens deze sessie krijgen deelnemers - bijv. leidinggevenden, HR-professionals, (team)coaches - praktische handvaten aangereikt om een effectief ontwikkel- en veranderklimaat te scheppen.

Meer informatie

Masterclasstraject: ontwikkel je medewerker met breinkennis

Een meerdaags traject voor beginnend en ervaren leidinggevenden die hun inzichten en skills voor het begeleiden van medewerkers willen uitbreiden.

Meer informatie
Copyright © 2022 BCL instituut