Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

Programma's Brein & coachen en ontwikkelen

Ben je op zoek naar een echt goede, wetenschappelijk onderbouwde opleiding of training over brein en leren, coachen en ontwikkelen, veranderen of leiderschap? Wil je jouw collega's inspireren met een sprankelende workshop of lezing? Organiseer je een seminar en zoek je een spreker die op een verrassende manier iets kan vertellen over de werking van het brein? Het BCL Instituut is een autoriteit op het gebied van breinleren en breinbegeleiderschap. We maken breinkennis toegankelijk en toepasbaar.

Hieronder vind je een overzicht van onze incompany programma’s, variërend van inspiratielezingen tot workshops, van eendaagse trainingen tot meerdaagse bootcamps en opleidingen. Ook ontwikkelen we programma’s op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breinbegeleiderschap: ontdekken, toepassen, doen!

Tijdens deze eendaagse training ontdekken deelnemers - bijv. leidinggevenden, HR-professionals, (team)coaches - hoe ze breinen kunnen openzetten voor veranderen en ontwikkelen. 

Meer informatie

Coachen en begeleiden van teams met breinkennis

Maak een eerste stap naar een veerkrachtige teamcultuur en vergroot de wendbaarheid individuele teamleden. Een programma voor (team)coaches en managers/leidinggevenden.

Meer informatie

Effectiever coachen met de 6 breinprincipes

Coaches en begeleiders ervaren hoe ze met een vleugje focus, een scheutje emotie en af en toe een verrassend herhalingselement op een prikkelende manier het leerrendement van deelnemers bevorderen.

Meer informatie

Feedback & forward: van weerstand naar leren

Leg de basis voor constructieve feedback, waar medewerkers van leren in plaats van in de weerstand schieten. Zo wordt feedback geven en krijgen een cadeautje.

Meer informatie

Masterclass breinbegeleiderschap: individuen, teams en organisatie in beweging (4 dagen)

Deelnemers - bijv. leidinggevenden, HR-professionals, (team)coaches - lere de talenten van medewerkers – individueel en op teamniveau – herkennen en deze optimaal te benutten.

Meer informatie

Schouderklopje of schop onder de kont?

Een praktijkgerichte inspiratiesessie of workshop waarin deelnemers - docenten, begeleiders of ouders - ontdekken hoe ze (o.a. door anders feedback te geven) studenten kunnen stimuleren tot leren. 

Meer informatie

Stress als motor voor succes: handvaten voor een effectieve en gelukkige werkdag

Deelnemers krijgen praktische, breinvriendelijke handvaten aangereikt om hun werkdag effectiever en plezieriger te benutten en... fit de deur uit te gaan.

Meer informatie
Copyright © 2020 BCL instituut | algemene voorwaarden