Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
Kennismakingsworkshop: alle 6 Breinprincipes in 1 les

Direct en samen met collega's een les omtoveren tot een breinproof alternatief? In deze snelkookpan-workshop speciaal voor leerkrachten en onderwijsontwikkelaars komen theorie en praktijk direct samen.

Kennismakingsworkshop: alle 6 Breinprincipes in 1 les

  • Deelnemers leren de 6 Breinprincipes focus, herhalen, emotie, voortbouwen, zintuiglijk rijk en creatie in volgelvlucht kennen;
  • ontdekken toepassingsmogelijkheden van de 6 Breinprincipes voor de eogen werkparktijk;
  • hebben meer zicht op de mogelijkheden en voordelen van activerende didactiek.

Dit programma kunnen we aanbieden als:

   Brein Inspiratie Lezing  
  Brein Workshop (1 dagdeel)  

In het kort

Deze workshop is een must voor iedereen die in een ‘snelkookpan’ kennis wil maken met de 6 Breinprincipes (focus, herhaal, voortbouwen, emotie, creatie en zintuiglijk rijk). Deze workshop geeft deelnemers een inkijk in hoe leren breintechnisch werkt en hoe ze dit kunnen toepassen op lessen en actuele thema’s zoals bijvoorbeeld toetsen en formatief evalueren. Samen met collega’s leren ze hoe ze lessen nog spannender en uitdagender (hallo dopamine!) kunnen maken.

 

Programma

De 6 Breinprincipes komen in vogelvlucht voorbij tijdens de BCL-dopaminequiz. Deze breinstimulerende werkvorm kunnen deelnemers daarna ook zelf toepassen in je eigen lessen. Tijdens de workshop maken we direct een praktische vertaling naar een effectievere opzet van lessen en begeleiding. Tal van handige, verrassende en inspirerende werkvormen passeren de revue. Bovendien geeft de benadering deelnemers meer gereedschap in handen om ontdekkend en gepersonaliseerd leren vorm te geven.

 

Voor wie?

Deze kennismakingsworkshop is bij uitstek geschikt voor trainers, opleiders en docenten die willen snuffelen aan de mogelijkheden en voordelen van breinleren en de inzet van de 6 Breinprincipes. 

 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op:
info@bclinstituut.nl  
T. 085 401 57 88
We beantwoorden graag je vragen of maken voor je een offerte op maat. 


Gratis eBook

Nieuwsgierig naar hoe je de 6 Breinprincipes kunt inzetten en hoe je jouw lessen of programma's leuker en effectiever maakt? Download ons eBook met veel praktische tips.

Copyright © 2020 BCL instituut | algemene voorwaarden