Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
• Een nieuwe breinbril •

DUUR: Lezing of workshop
LOCATIE: Incompany
PRIJS: € P.o.a.

Een nieuwe breinbril

Word jij een dopamine dealer? Wil je meer rendement en plezier halen uit leren, ontwikkelen en veranderen? Maak je op voor een bruisende bijeenkomst waarin jouw brein een boost krijgt. In drie uur tijd maak je kennis met de verschillende facetten van breinleren. De workshop is inspirerend, compact en vooral ontzettend praktisch: dat wat je leert, kun je de volgende dag meteen toepassen. Kortom: je gaat naar huis met een nieuwe breinbril op.

Sinds de jaren negentig weten we steeds meer over de werking van het brein bij leren. Wat gebeurt er als je die wetenschap – vertaald naar praktische benaderingen – gebruikt in de wijze waarop je lesgeeft, lesstof ontwikkelt of leerlingen begeleidt? Door een tikkeltje meer te weten over de werking van het brein kun je iemands leermotivatie, verander- en ontwikkelbereidheid een enorme boost geven.

Inhoud van de workshop in een notendop:

  • Korte kennismaking met de 6 Breinprincipes: emotie, creatie, zintuiglijk rijk, focus, herhalen en voortbouwen. Hoe pas je ze toe in de klas en daarbuiten?
  • Uitgebreidere kennismaking met de drie elementen van de beproefde ASOOO®-benadering: hoe kun je door autonomie en status te prikkelen iemands motivatie beïnvloeden? En hoe ga je van een fixed naar een growth mindset?
  • Aandacht voor jouw rol in de ontwikkeling van individuen en de organisatie: hoe krijg je de olifant in beweging?
  • Een ASOOO®-cultuur binnen jouw organisatie? We geven je praktische handvaten – uiteraard gebaseerd op breinwetenschap – om concrete stappen te maken.

Voor wie?

Deze kennismakingsworkshop is bij uitstek geschikt voor onderwijsprofessionals, maar ook voor leidinggevenden binnen het bedrijfsleven (van hoger management tot meewerkend voorman) is deze workshop een eye-opener. 

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

T. 085-401 57 88
E. info@bclinstituut.nl


 

Het BCL Instituut is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we onze workshops, trainingen en opleidingen met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden. 

Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden