Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
• Alle 6 breinprincipes in 1 les •

DUUR: Lezing of workshop
LOCATIE: Incompany
PRIJS: € P.o.a.

Alle 6 breinprincipes in 1 les

Wil je in een ‘snelkookpan’ kennismaken met de wetenschappelijk onderbouwde benadering rondom de 6 Breinprincipes: focus, herhaal, voortbouwen, emotie, creatie en zintuiglijk rijk? Deze workshop geeft je een inkijk in hoe leren breintechnisch werkt en hoe je dit kunt toepassen op lessen en actuele thema’s zoals bijvoorbeeld toetsen en formatief evalueren. Samen met je collega’s leer je hoe je lessen nog spannender en uitdagender (hallo dopamine!) kunt maken.

De 6 Breinprincipes komen in vogelvlucht voorbij tijdens de BCL-dopaminequiz. Deze breinstimulerende werkvorm kun je daarna ook zelf toepassen in je eigen lessen. Tijdens de workshop maak je direct een praktische vertaling naar een effectievere opzet van lessen en begeleiding. Bovendien geeft de benadering je meer gereedschap in handen om ontdekkend en gepersonaliseerd leren vorm te geven.

Resultaten

Na deze workshop:

  • Ken je de 6 Breinprincipes op hoofdlijnen. Je Krijgt u een korte onderbouwing van 6 BCL breinprincipes in de vorm van de BCL dopamine quiz en wat korte illustratieve experimenten
  • Heb je nieuwe ideeën voor werkvormen, aansluitend bij de 6 Breinprincipes, die je direct in de klas kunt toepassen.
  • Heb je samen met enkele collega’s een les verfijnd aan de hand van de checklist: alle 6 in de les.
  • Heb je meer zicht op de mogelijkheden en voordelen van activerende didactiek.

Voor wie?

Deze kennismakingsworkshop is bij uitstek geschikt voor docenten die willen snuffelen aan de mogelijkheden en voordelen van breinleren.

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

Praktisch

We kunnen rond dit thema een lezing verzorgen, maar ook een workshop van een dagdeel of zelfs een volledige dag. Informeer naar de mogelijkheden. 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:


Wist je dat we ook een gastcollege kunnen verzorgen of invulling kunnen geven aan een studie- of ontwikkeldag? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

T. 085-401 57 88
E. info@bclinstituut.nl


 

Het BCL Instituut is Crkbo-gecertificeerd. Dit betekent dat we onze workshops, trainingen en opleidingen met BTW-vrijstelling kunnen aanbieden. 

Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden