Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Blogs, nieuws en inspiratie •

Regelmatig een lekkere snack voor je brein: van het laatste wetenschapsnieuws tot boeken die het lezen waard zijn en van interessante blogs tot handige werkvormentips. Je vindt het allemaal hier. Wil je op de hoogte blijven van het laatste breinnieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.


[NIEUWS]

Nieuwe trainings- en opleidingsdata bekend

De nieuwe data voor open trainingen en opleidingen zijn bekend. Neem snel een kijkje en meld je aan. 

Lees verder

[NIEUWS]

Luchtig toetje met een boodschap

Het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) benaderde het BCL Instituut met het verzoek een inspirerende, afsluitende lezing te houden tijdens de jaarlijkse netwerkdag op 8 maart jongsleden.

Lees verder

[NIEUWS]

Nieuwe 'thuishaven' voor het BCL Instituut

Het BCL Instituut heeft een nieuw thuis: als nieuwbakken zusterbedrijf van HR bedrijf Thaeles is het BCL Instituut klaar om de komende decennia verder te groeien.

Lees verder

[NIEUWS]

Deze workshops, trainingen en opleidingen zijn registerleraar-proof

Leerkrachten die dat willen, kunnen hun bekwaamheid up-to-date kunnen houden en dit ook kunnen vastleggen. Een groot aantal workshops, trainingen en opleidingen van het BCL Instituut is geaccrediteerd door registerleraar.nl. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Lees verder

[NIEUWS]

BCL workshop tijdens het Het Nationaal Onderwijs Congres

Op 5 oktober vindt in Spant! in Bussum het Nationaal Onderwijs Congres plaats. 'Onze' Marinika verzorgt er een workshop 'Alle zes in een les', over de 6 Breinprincipes. 

Lees verder

[NIEUWS]

BCL-opleidingen en workshops geaccrediteerd door registerleraar.nl

Sinds kort zijn leraren verplicht om kun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en deze ook vast te leggen in een openbaar register. Verschillende workshops en opleidingen van het BCL Instituut zijn gecertificeerd door registerleraar.nl.

Lees verder

[NIEUWS]

Save the date: 12 oktober | BCL professional event 'Het sociale brein'

Veel gaan we nog niet verklappen, wel kunnen we je alvast vertellen dat de spreker de Belgische professor Frank van Overwalle is.

Lees verder

[NIEUWS]

Nieuwe BCL Professionals

De BCL community wordt steeds groter...

Lees verder
Copyright © 2018 BCL instituut | algemene voorwaarden