Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Han Verhoeven - BCL Associate •

Han’s levenslijn - helen wat gebroken is - past bij haar aanvankelijke keuze voor gezondheidszorg. In een van de armste landen ter wereld, Tsjaad, leerde ze dat mensen zelf hun leven en toekomst in de vingers kunnen krijgen. Zichzelf sturende teams van mensen met een handicap namen zelfs het voortouw in veranderingsprocessen.

 

Terug in Nederland bouwde ze haar kennis over leren en verandering verder uit. 10 jaar lang leerde ze, meer dan 1000 mensen het vak van veranderen. Ze specialiseerde zich in hoe mensen en organisaties leren en hoe je verandering kunt begeleiden als facilitator. In de laatste jaren ondersteunt zij organisaties bij de vraag: Hoe navigeer je in de huidige complexe werkelijkheid?

Deze achtergrond verklaart haar fascinatie voor breinleren en breinleiderschap. Hoe kunnen we natuurlijker, bij ons brein passender, werken aan ontwikkeling? Of het nu gaat om armoede, stress en uitsluiting, of om vastgelopen teams. Ze is een begeleider en coach die heel praktisch, met rijke kennis en ervaring samen met jou zoekt naar de veranderingen die je in uw leven en organisaties wilt realiseren.

 

Highlights

Han is niet alleen BCL gecertificeerd maar ook gekwalificeerd coach, IAF Certified Professional Facilitator en Assessor, Deep Democracy practitioner

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Lancering website www.brokkelbrein.nl

Speciaal voor het onderwijs een website met alle info over het voorkomen van een brokkelbrein, met kennisbank en mooie workshops!

Lees verder

[BLOGS]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslân bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslân, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2023 BCL instituut