Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Gratis eBook: Effectiever coachen op basis van breinkennis •

Kun je effectiever coachen als je weet aan welke knoppen in het brein te draaien? Nou en of! In dit eBook lees je hoe je de 6 Breinprincipes kunt toepassen voor coaching en begeleiding. Met veel praktische tips en direct toepasbare coachingsvragen. 

 

De 6 Breinprincipes van het BCL Instituut staan vooral bekend als accelerator voor (groeps)leertrajecten. Maar ze kunnen ook individuele coachings- en begeleidingstrajecten een flinke boost geven. In dit eBook geven we je een inkijkje in de werking van het brein en maak je kennis met de 6 Breinprincipes: focus, herhaal, creatie, voortbouwen, zintuiglijk rijk en emotie. Nog veel belangrijker: we vertellen je hoe je de 6 Breinprincipes kunt toepassen voor coaching en begeleiding. 

Download hier het gratis eBook >

 


Meer weten over effectiever coachen met de 6 Breinprincipes?

Meld je aan voor onze training 'Effectiever coachen met de 6 Breinprincipes' op 6 februari 2024!

Tijdens deze training krijg je een uniek kijkje in het brein en leer je hoe je focus, herhalen, voortbouwen, creatie, zintuiglijk rijk en emotie kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je coaching of begeleiding wordt niet alleen veel leuker, maar ook uitdagender en effectiever! Je bevordert namelijk op een prikkelende manier het leerrendement én de motivatie van deelnemers! 

Meer info & aanmelden >

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Lancering website www.brokkelbrein.nl

Speciaal voor het onderwijs een website met alle info over het voorkomen van een brokkelbrein, met kennisbank en mooie workshops!

Lees verder

[BLOGS]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslân bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslân, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2023 BCL instituut