Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.


NIEUWS | 05-09-2018

• Nieuwe trainings- en opleidingsdata bekend •

Breinleren en breincentraal leiderschap... iedereen die een beetje bekend is met het BCL Instituut weet dat ze centraal staan tijdens onze lezingen, workshops, eendaagse trainingen en meerdaagse opleidingen. Voor het komende seizoen zijn de nieuwe data voor open trainingen en opleidingen bekend. Kortom: wil je als docent of trainer excelleren in je vak? Of wil je als leidinggevende jouw management- en coachingsvaardigheden een boost geven? Ontdek wat breinleren en breinleiderschap voor jou kunnen doen. Bekijk het nieuwe trainingsprogramma en meld je meteen aan! 

 

Regelmatig een lekkere breinsnack in je mailbox? Meld je aan voor onze periodieke nieuwsbrief BreinBites.
• Meer blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Individueel coachen met de 6 breinprincipes: het werkt!

De 6 Breinprincipes van het BCL Instituut staan vooral bekend als accelerator voor (groeps)leertrajecten. Maar wist je dat je ze ook prima kunt toepassen in individuele coachingstrajecten? Dat ervoer ook Tommy Knigge van Thaeles. Hij deelt graag zijn tips. 

Lees verder

[BLOG]

Perfectionisme is een sluipmoordenaar. Maar hoe word je als perfectionist weer Proud to be vout?

Met herkenning las Gertie Verreck afgelopen week het artikel in Trouw, getiteld ‘perfectionisme is een sluipmoordenaar’, een interview met orthopedagoog Ard Nieuwenhuis. De sociale druk om perfect te zijn, neemt toe. Hoe gaan we hiermee om als er zoveel druk op ons en onze werknemers ligt terwijl het binden van talenten een van de grootste uitdagingen is in deze arbeidsmarkt, vroeg ze zich af.

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Verdwalen? Het is de schuld van de hippocampus.

De weg kwijtraken wordt een groeiend probleem in onze vergrijzende samenleving. Volgens neurowetenschapper Ineke van der Ham van de Universiteit van Leiden komt 't door de achteruitgang van de hippocampus. 

Lees verder
Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden