Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.


NIEUWS | 05-09-2018

• Nieuwe trainings- en opleidingsdata bekend •

Breinleren en breincentraal leiderschap... iedereen die een beetje bekend is met het BCL Instituut weet dat ze centraal staan tijdens onze lezingen, workshops, eendaagse trainingen en meerdaagse opleidingen. Voor het komende seizoen zijn de nieuwe data voor open trainingen en opleidingen bekend. Kortom: wil je als docent of trainer excelleren in je vak? Of wil je als leidinggevende jouw management- en coachingsvaardigheden een boost geven? Ontdek wat breinleren en breinleiderschap voor jou kunnen doen. Bekijk het nieuwe trainingsprogramma en meld je meteen aan! 

 

• Meer blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Deze workshops, trainingen en opleidingen zijn registerleraar-proof

Leerkrachten die dat willen, kunnen hun bekwaamheid up-to-date kunnen houden en dit ook kunnen vastleggen. Een groot aantal workshops, trainingen en opleidingen van het BCL Instituut is geaccrediteerd door registerleraar.nl. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Lees verder

[BLOG]

Eindexamenstress? 10 tips om effectiever te leren

Om leerlingen – en de vele ouders – nog even wat steun in de rug te geven, hebben we 10 tips op een rij gezet om zo effectief mogelijk te leren.

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Verdwalen? Het is de schuld van de hippocampus.

De weg kwijtraken wordt een groeiend probleem in onze vergrijzende samenleving. Volgens neurowetenschapper Ineke van der Ham van de Universiteit van Leiden komt 't door de achteruitgang van de hippocampus. 

Lees verder
Copyright © 2018 BCL instituut | algemene voorwaarden