Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.


IN DE MEDIA | 02-04-2018

• Leesvoer: Help ik word slim •

Hoe word je slimmer of beter in iets? In dit boekje lezen kinderen van ca. 10 tot 14 jaar hoe hun brein werkt en hoe ze het sterker kunnen maken. Daardoor wordt leren makkelijker en leuker. 

Dit boekje - geschreven door BCL oprichter Gerjanne Dirksen - is geschikt voor kinderen van ongeveer 10 tot 14 jaar. Ook ouders of leraren kunnen dit boekje gebruiken om bijvoorbeeld uit voor te lezen of samen met kinderen over de inhoud te praten. Dit is het boekje dat als bijlage is opgenomen in het boek Breinlink  - je kind helpen leren - (met andere cartoons en illustraties) of apart verkrijgbaar bij Ten Brink Uitgevers

 

Regelmatig een lekkere breinsnack in je mailbox? Meld je aan voor onze periodieke nieuwsbrief BreinBites.
• Meer blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Volg ons ook op Instagram

Pssst... Sinds afgelopen week hebben we ook een Instagram-account. Volg ons daar voor nog meer braintips- en nieuws. 

Lees verder

[BLOG]

Even netflixen? Of toch liever een wandeling maken?

Dit zijn de guilty-brokkelbrein-pleasures van de BCL-associés (en dit doen ze om weer in focus te komen).

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslan bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslan, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2022 BCL instituut