Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
NIEUW: De verrassende neurowetenschap achter Pauze voor Productiviteit

Pauzeren is geen tijdverlies maar een tijdsinvestering in je denkbrein. Je leert over en ervaart de kracht van (micro)pauzes!

NIEUW: De verrassende neurowetenschap achter Pauze voor Productiviteit

Het BCL event werd met het thema de verrassende neurowetenschap achter pauze voor productiviteit werd met een 8,6 gewaardeerd! Alle reden om de belangrijkste inzichten en handvaten te delen in onze nieuwste worskhop met dit thema

Waarom? Appjes, berichtjes, mailtjes, een "1" minuut vraag van een collega, meeting achter meeting, ons brein staat gigantisch onder druk. Pauzes, zelfs van 1 minuut, we nemen er weinig tijd voor. Het zorgt ervoor dat ons brein uit balans raakt. Ons pauzebrein versterkt niet alleen ons breinwelzijn maar ook je productiviteit en creativiteit! Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de kracht van ons pauzebrein, de 'wasstraat' van ons brein.  Daarnaast krijg je praktische tips: M&M moments, de 20-20-20 regel, het aanleren van tiny habits waardoor je je brein een boost kan geven. Het resultaat? Nog meer breinwelzijn, creativiteit en rendement!, Kortom; een praktische workshop die helpt om het brein nog beter te managen in de waan van de dag!

 


Dit programma kunnen we aanbieden als:

  Brein Inspiratie Lezing   

 

Meer weten over dit programma? Neem contact met ons op:
info@bclinstituut.nl  
T. 085 401 57 88
We beantwoorden graag je vragen of maken voor je een offerte op maat.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Meer info

Bel mij terug:Ken je ons boek al?

Deze workshop sluit aan bij ons gloednieuwe boek 'Van brokkelbrein naar focus'. Nog niet gelezen? Bestel het boek bij uitgeverij Synaps.

Copyright © 2024 BCL instituut