Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.
Breinsnack; een kosteloze kennismaking met de 6 breinprincipes (online: 3 april of 9 mei)

In een gratis 35 minuten snack leer je de 6 BCL-breinprincipes kennen,principes waarmee je het rendement van trainingen, ontwikkel- en verandertrajecten versterkt en de motivatie van deelnemers stimuleert!

Breinsnack; een kosteloze kennismaking met de 6 breinprincipes (online: 3 april of 9 mei)


3 april: 16.15-16.50 uur

9 mei 16.15-16.50 uur 

 

 

 
gratis deelname  
 Online (zoom)

Leren vanuit het brein bezien is het vormen van nieuwe, sterke en uitgebreide contacten tussen hersencellen. Dat geldt zowel voor het leren van kennis, het verbeteren van vaardigheden als voor het vormen van attitudes. Hoe kan jij als trainer,  docent of begeleider ervoor zorgen dat dit zo optimaal mogelijk ontstaat? De 6 breinprincipes van het BCL Instituut geven opleiders en begeleiders een praktische en wetenschappelijke onderbouwde benadering om dit voor elkaar te krijgen: Emotie, Creatie, Zintuiglijk Rijk, Focus, Herhaal en Voortbouwen.

In deze online breinsnack van 35 minuten leer je in vogelvlucht de 6 breinprincipes kennen, principes waarmee je het rendement van lessen, trainingen of ontwikkel- en verandertrajecten versterkt en de motivatie van deelnemers stimuleert!

Inschrijven


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het BCL Instituut

Meer info

Bel mij terug:


Ken je ons boek al?

Deze workshop sluit aan bij ons gloednieuwe boek 'Van brokkelbrein naar focus'. Nog niet gelezen? Bestel het boek bij uitgeverij Synaps.

Copyright © 2023 BCL instituut