BCL Open opleiding

BCL is hét toonaangevende instituut op het gebied van het praktisch toepassen van breinkennis op leer- en verandertrajecten. Op basis van deze breinkennis leer je ervaringsgericht jouw impact te vergroten. BCL begeleidt en ondersteunt je bij het eigen maken van de ASOOO werkwijze en de zes breinprincipes.

BCL biedt diverse open workshops en opleidingen aan voor wie (bege)leiden, ontwikkelen, leren en presteren centraal staat.
Al onze workshops en opleidingen zijn bijzonder interactief en uiteraard opgezet met de zes breinprincipes!

De BCL Essentials zijn workshops van 1 dag over de twee benaderingen van het BCL Instituut. Deze workshops geven je een goede introductie op de twee benaderingen en geven praktisch al vele handvatten en tips.
De workshop 6 breinprincipes gaat over het ontwerpen van trainingen, opleidingen of onderwijs. Je krijgt een introductie over de zes breinprincipes en ervaart al diverse nieuwe werkvormen. Je kan al aan de slag met een een korte checklist die ontwerpen een stuk makkelijker maakt.
Bij de ASOOO workshop ontdek je hoe je hogere leermotivatie en veranderbereidheid kunt stimuleren bij degene die je begeleidt. Hoe krijg je een groei mindset voor elkaar, hoe verhoog je Autonomie en Status? Hoe stimuleer je er wordt geleerd van fouten en hoe creëer je een lerende, in plaats van belerende, organisatie?

De 5-daagse opleiding tot BCL Professional is voor (HR-)professionals die zelf opleidingen, workshops of onderwijs opzetten en ontwerpen.  Je krijgt gedegen breinonderbouwing. Je brengt een opleiding of training in om te (her)ontwerpen. Hierna word je lid van de BCL Professional community, die 1 a 2 keer per jaar bij elkaar komt met onder andere een lezing van een hoogleraar.

De ASOOO® Leadership Course is een uitdagende praktijkgerichte  opleiding, waarbij jij de ASOOO® benadering leert toepassen. Deze op neurowetenschappelijke kennis gebaseerde benadering zet breinen open voor leren, ontwikkelen en veranderen.

Inschrijven voor een Open Opleiding