BCL Professional

Vooral voor nieuwsgierige en onderzoekende professionals die koploper willen zijn bij breinleren! U leert uw trajecten leuker en sneller te ontwerpen met meer rendement, oa met hulp van BCL checklisten en de twee benaderingen van het BCL Instituut. U brengt zelf een traject in om te reviseren dan wel nieuw te ontwerpen. U krijgt een gedegen breinonderbouwing maar de vertaling naar uw praktijk staat centraal. De opleiding duurt 5 dagen (2 x 2 dagen en een certificeringdag). Daarna wordt u geregistreerd als BCL Professional in het openbare BCL register. De BCL Professional community komt 2 keer per jaar met een hoogleraar bij elkaar in inspirerende bijeenkomsten. U kunt na deze opleiding gevarieerde opleidingen en trainingen ontwerpen. En u kunt dit vanuit breinperspectief onderbouwen naar (interne) opdrachtgevers en deelnemers. Hiermee onderscheidt u zich positief in de markt.

Extra’s: Als u dat wilt en het (her)ontworpen leertraject voldoet aan de criteria van het BCL Instituut, wordt er een BCL Keurmerk aan die opleiding verleend. Als u als BCL Professional bent opgenomen in het register, bent u gerechtigd ook andere opleidingen bij het BCL Instituut voor te dragen voor het BCL Keurmerk.

Schrijf je nu in

BCL_Professional
Check data
Inschrijfformulier
Aanvraag informatie

Voor opleiders, trainers en consultants die ook trajecten ontwerpen.

Inschrijven Prijs: € 2700 (vrijgesteld van BTW), inclusief breinvriendelijke lunches en materialen.

Het BCL Instituut verzorgt ook incompany trajecten bij Academies en trainingsbureaus zoals we bij NS Opleidingen en Blooming trainingsbureau hebben gedaan.

Terug naar open opleidingen