BCL Incompany

Het BCL Instituut verzorgt op aanvraag bij jouw organisatie lezingen, workshops en diepgaande trajecten over breinleren en breinleiderschap. Bijzonder inspirerend!  En het biedt een gemeenschappelijke taal en referentiekader over ontwikkelen en leidinggeven binnen je organisatie.

Wij verzorgen ook een workshop voor managers en leidinggevenden die aantoonbaar de kwaliteit van hun begeleiding vergroot: MindShift Management.Deze workshop aanpak is toegesneden op die managers en leidinggevenden voor wie het begeleiden en ontwikkelen van anderen een kerntaak is. Het blijkt dat de opvatting van leidinggevenden over ontwikkelbaarheid van henzelf en anderen, de cruciale factor is in hun manier van leidinggeven. Is er sprake van een groei mindset of een fixed mindset? Deze workshop beïnvloedt die gewenste mindset al! Wij gebruiken hierbij online testing, voor- en achteraf met een effectevaluatie. De gedragsverandering wordt zo inzichtelijk.
Deze workshop is te gebruiken als aftrap voor een groter traject, of stand-alone.

Wij hebben onder meer opleiders en leidinggevenden geprofessionaliseerd bij Heineken, Railinfra Opleidingen, NS Opleidingen, Blooming (nu Loof) en de Cap Gemini Academy.

informatie over MindShift Management
Algemene voorwaarden Maatwerk

Wilt u meer informatie over de Incompany mogelijkheden? Laat het ons weten!

Uw volledige naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aanvullend bericht